Kozijnen speciaal op maat gemaakt

Kunststof kozijnen worden altijd op maat gemaakt voor uw woning. De kozijnen moeten we namelijk heel exact inmeten om ervoor te zorgen dat deze passen. Want in tegenstelling tot hout kunnen we kunststof niet achteraf bijwerken. Dat zou ten koste gaan van de levensduur en kwaliteit.

Naast dat wij kozijnen speciaal op maat maken, heeft u de mogelijkheid om uw kozijnen helemaal naar wens in te richten. Geen kleur of kleurcombinatie is daarbij ondenkbaar. Wij hebben hiervoor zelfs een handige tool om het voor u te visualiseren.

Zo kan uw kozijn eruit komen te zien

Wij produceren de kozijnen in allerlei kleuren en kleurcombinaties. Om u een visuele indruk te geven, kunt u met behulp van onze tool snel ontdekken welke kleuren en kleurcombinaties mogelijk zijn. Uiteraard nemen we tijdens een vrijblijvend gesprek een kleurstaal en monstermateriaal mee.

(A) Frame kleur

(B) Frame kleur

Jouw selecties

PROFIEL

KLEUR FRAME (A)

KLEUR FRAME (B)

Veka verdiept profiel (NL) 

Antraciet grijs satijn 88

Antraciet grijs satijn 88

Duurzame oplossingen voor de toekomst

Wij regelen het van A tot Z

De verschillende karakteristieke stijlen van woningen in Nederland zijn ongekend. Daarom hebben wij als Ambiant Kozijn ons dermate gespecialiseerd in ons vakgebied, zodat iedere specifieke wens, stijl of indeling ten uitvoering kan worden gebracht. De eigenschappen moeten passen bij uw stijl van wonen.

U hoeft alleen te beoordelen of uw keuze de beste koop is met het oog op kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Ambiant Kozijn is ervoor om het kiezen een stuk eenvoudiger te maken. Laat u zich vooral vrijblijvend adviseren aan huis.

Onze werkwijze

Bij Ambiant Kozijn zijn we transparant en duidelijk over onze werkwijze. Daarom leggen we hieronder uit hoe we te werk gaan. Natuurlijk zitten er in het gehele proces meer stappen. Dit zijn vooral de stappen waar u mee te maken heeft. Wij regelen de rest!

Gratis adviesgesprek

We beginnen altijd met een gesprek op locatie om te kijken welke wensen u heeft en welke mogelijkheden er voor uw woning beschikbaar zijn.

Offerte op maat

Na het adviesgesprek bieden wij u een offerte op maat. Hierin vindt u alles terug wat we besproken hebben. Indien gewenst, bieden we u een financieringsplan.

Professioneel geplaatst

Wij werken samen met de beste vakspecialisten door heel Nederland. Aan uw klus koppelen we de beste match voor de beste uitvoering. Daar kunt u op rekenen.

Ambiant Kozijn voor de beste en volledige ontzorging

Garantie en service

U krijgt 10 jaar garantie op het kunststof en de kleurvastheid en 10 jaar garantie op montage en het HR++ glas. Dat de kunststoftechniek van Ambiant Kozijn een goede investering is, zal geen vraagstuk meer zijn. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij maken waar wat we u beloven. U mag ons, net als onze dealers, houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en value for-money.

Oftewel; met Ambiant Kozijn kunt u rekenen op kwaliteit en een alleszins passende prijs. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan mag u vertrouwen op onze buitengewone service.

Ambiant Kozijn