Vereniging van Eigenaren


Ambiant Kozijn voor Vereniging van Eigenaren (VvE)

Als Vereniging van Eigenaren bent u bij Ambiant Kozijn van harte welkom voor het vervangen van uw kunststof kozijnen, deuren of schuifpuien. Wij zijn gespecialiseerd in de volledige ontzorging van het bestellen tot aan het plaatsen ervan.

Waarom zou u als VvE zaken doen met ons?

Ambiant Kozijn kan u bepaalde garanties geven. Denk aan optimale kwaliteit op basis van duidelijke afspraken. Zo kunt u rekenen op het beste eindresultaat en een inzichtelijk kostenplaatjes. Beide hebben we er niets aan als u niet weet waar u aan toe bent. Daarom zijn wij duidelijk en transparant in hoe wij werken.

Bij Ambiant Kozijn hebben we alle expertises onder één dak. Dat betekent dat wij u hulp kunnen bieden vanuit allerlei hoeken. Zo ook financiële hulp, dankzij onze partner Geldplatform. Samen met hen voorzien wij u van een passend advies, een offerte op maat en begeleiding bij de aanvraag van de Energiebespaarlening.

Ontzorging tijdens gehele traject

  • Ondersteuning tijdens bijeenkomsten met bewoners.
  • Bemonstering met proefmodellen en proefwoning.
  • Ondersteuning MJOP (Meer Jaren Onderhouds Plan) met statusmeting.
  • U krijgt als VvE bij ons een vast aanspreekpunt.
  • Uitvoering van bouwkundige rapportage inclusief warmtescan.
  • Montage door professionele monteurs.

Wilt u meer informatie over de dienstverlening van Ambiant Kozijn aan VvE’s? Neem dan contact op met Maurice Velders: Telefoon: 0546 - 70 61 60 Mobiel: 06 51987456 Email: info@ambiantkozijn.nl

Recente projecten