Advies en begeleiding bij de aanschaf

Bij het verduurzamen van een woning wordt tegenwoordig al snel gedacht aan de kozijnen vervangen. Maar waar moet u nu precies op letten bij de aanschaf ervan? Bij Ambiant Kozijn nemen we tijd voor advies en begeleiding bij de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen. Wij voorzien u van professioneel advies, zodat u uw woning kunt verduurzamen met kunststof.

Betaalbaar voor elk inkomen en huishouden

Ambiant Kozijn biedt kosteloos financieel advies op basis van uw situatie. Als klant van Ambiant Kozijn wordt u van A tot Z geholpen in het proces. Hiervoor werken wij samen met onze partner Geldplatform. In samenwerking met hen geven we ook professioneel financieel advies indien gewenst.

Wij zoeken naar de beste oplossing voor u. Heeft u bijvoorbeeld al een lening lopen? Wij kijken mee en kunnen advies geven over uw bestaande leningen. Daarnaast bieden wij hulp bij de aanvraag van de Energiebespaarlening via het Nationaal Warmtefonds. Geen vraag is ons te gek.

Gratis adviesgesprek over financiering

Bent u benieuwd naar de financieringsmogelijkheden voor nieuwe kunststof kozijnen? Onze partner Geldplatform heeft een AFM-vergunning en neemt vrijblijvend contact met u op om de verschillende mogelijkheden met u te bespreken.

De voordelen van financiering:
  • Direct eigenaar van de nieuwe kozijnen
  • Meteen profiteren van de energiebesparing
  • Voor iedereen toegankelijk
  • Kosteloos en persoonlijk advies

Bent u geïnteresseerd in een gratis advies gesprek? Maak dan gerust een afspraak en wij komen graag bij u langs.

    [select* contact include_blank "Gehele woning" Deel van de woning" "VvE"]

    Ambiant Kozijn