Antwoord op uw vraag

Ik wil graag advies over het financieren van kunststof kozijnen

Veel consumenten willen wel verduurzamen, maar hebben niet genoeg spaargeld om dit te betalen. Met de duurzaamheidsleningen van het Nationale Warmtefonds maken we verduurzaming voor iedereen toegankelijk. Via onze partner Geldplatform bieden wij gratis hulp bij de aanvraag van de Energiebespaarlening via het Nationaal Warmtefonds. 

Hebben kunststof kozijnen onderhoud nodig?

Kunststof kozijnen zijn niet vrij van onderhoud, maar onderhoudsarm. Het belangrijkste is het schoonmaken van de kozijnen. Met een vochtige zachte doek of spons en een sopje komt u een heel eind. Gebruik hierbij geen agressieve middelen en vermijd sponsen met een schuurlaag.

Ik wil graag advies over financiering van kunststof kozijnen

Ambiant Kozijn biedt kosteloos financieel advies op basis van jouw situatie. Als klant van Ambiant Kozijn word je van A tot Z geholpen in het proces. Hiervoor werken wij samen met onze partner Geldplatform. In samenwerking met hen geven we ook professioneel financieel advies indien gewenst.

Hoe duurzaam zijn kunststof kozijnen?

Wij kiezen er bewust voor om alleen Schüco kozijnen aan te bieden vanwege de hoge waarde die zij hechten aan duurzaamheid. Hun kwaliteit voldoet altijd aan de hoge eisen die worden gesteld aan duurzame productontwikkelingen. Schüco biedt zowel een lange levensduur als een oneindige recyclebaarheid van hun materialen. Zij nemen hun verantwoordelijkheid die verder gaat dan alleen hun producten.

Hoelang duurt het monteren van kunststof kozijnen?

Over het algemeen kunnen monteurs 2 á 3 kozijnen per dag monteren en afwerken. Dat hangt natuurlijk af van de grootte, afwerking en hang- en sluitwerk. Wij doen ons best een zo goed mogelijke inschatting voor u te maken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wat is de levertijd van kunststof kozijnen?

Gezien kunststof kozijnen volledig op maat voor u worden gemaakt, neemt dit aardig wat tijd in beslag. Houd daarom vooral rekening met ongeveer 6 tot 12 weken. Dit geldt vanaf de opdrachtbevestiging. Ook hier telt de afmeting, kleur, afwerking en aantallen een rol in hoelang het duurt.

Waar kan ik terecht voor vragen over mijn garantie?

Wij verzoeken u om contact met ons op te nemen via het contactformulier of om ons rechtstreeks te bellen. Dan handelen wij het zo snel mogelijk met u af.

Wat voor garantie heb ik op mijn kunststof kozijnen?

Bij Ambiant Kozijn ontvangt u van ons standaard 20 jaar garantie op nieuwe kunststof kozijnen. Denk bijvoorbeeld aan het verkleuren of vervormen van kunststof profielen. Dit zal overigens met de nieuwste kunststof kozijnen minder voorkomen. Weer en wind heeft steeds minder invloed op kunststof dankzij de nieuwste technologieën.

Hoe zit de garantie van kunststof kozijnen in elkaar?

Op het kunststof en de kleurvastheid van het materiaal heeft u 20 jaar garantie. Op de HR++ beglazing en de montage heeft u 10 jaar. En ten slotte heeft u op het hang- en sluitwerk en het beslag 5 jaar garantie. Voor alle andere aspecten of producten geldt de normale fabrieksgarantie of de vastgestelde fabriekstermijn van de leverancier.

Hebben kunststof kozijnen onderhoud nodig?

Kunststof kozijnen zijn niet vrij van onderhoud, maar onderhoudsarm. Het belangrijkste is het schoonmaken van de kozijnen. Met een vochtige zachte doek of spons en een sopje komt u een heel eind. Gebruik hierbij geen agressieve middelen en vermijd sponsen met een schuurlaag.

Hoe maak ik mijn kunststof kozijnen schoon?

Maak eenmaal in het jaar uw kozijnen schoon met een vochtige zachte doek of spons en een eenvoudig sopje. U heeft geen agressieve schoonmaakmiddelen nodig. Tip: bent u uw ramen aan het wassen? Neem dan uw kozijnen mee.

Hoe lang duurt het leveren van kunststof kozijnen?

Gezien wij uw kunststof kozijnen volledig op maat maken, neemt dat aardig wat tijd in beslag. Wij vragen u om rekening te houden met ongeveer 6 tot 12 weken. Wanneer het materiaal niet voorradig is of als het heel druk is, dan kan dit zelfs nog wel langer duren. Wij doen ons best de levertijden zo kort mogelijk te houden. Maar afmeting, kleur, aantallen en afwerking speelt allemaal mee in hoelang het duurt.

Waarom zijn de prijzen tussen leveranciers zo verschillend?

Het is inderdaad zo dat bij identieke merken en types de prijzen nogal uiteenlopen voor kunststof kozijnen. Soms tot wel 60% verschil. Dit is de marge die het bedrijf hanteert. Bij Ambiant Kozijn zijn we van mening dat een redelijke marge voor u als consument beter is. Wij houden onze kosten laag, zodat u niet te veel betaalt. Dat levert ons op lange termijn meer werk op, omdat wij meedenken met de klant en daardoor worden aanbevolen. De lijst met tevreden klanten wordt naarmate de tijd verstrijkt steeds langer.

Is een aanbetaling voor kunststof kozijnen verplicht?

De aanschaf van kunststof kozijnen is een grote uitgave. Niet alleen voor u, ook voor de specialist die u heeft gekozen voor de klus. Door uw specialist wordt daarom vaak om een aanbetaling gevraagd. Dit mag in de praktijk vaak maar maximaal 30% van de orderwaarde zijn. Hierover kunt u afspraken maken met de specialist die u voor de klus inhuurt. Duidelijke en transparante communicatie scheelt al een heleboel gedoe. Bij Ambiant Kozijn hoeft u geen aanbetaling te doen. U betaalt pas wanneer de klus is geklaard.

Wat kosten kunststof kozijnen?

Het is lastig om hier een eenduidig antwoord op te geven. De kosten van kunststof kozijnen zijn afhankelijk van meerdere factoren, zoals de afmeting, aantal ramen, kleuren, afwerking en andere opties.

Hoe lang duurt het voordat kunststof kozijnen zijn gemonteerd?

Over het algemeen kunnen onze monteurs zo'n 2 á 3 kozijnen per dag monteren en afwerken. Afhankelijk van de grootte, afwerking en het hang- en sluitwerk. U wilt niet dat wij dit werk maar zo snel mogelijk doen, vaak ontstaan er dan fouten waar u later last van heeft. Vooraf doen wij ons best om in te schatten hoelang onze monteurs erover doen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Verkleuren kunststof kozijnen na een tijdje?

Schüco kozijnen staan bekend om hun kleurvastheid. Wanneer kunststof kozijnen verkleuren, is dat omdat tijdens de productie weekmakers zijn gebruikt. Deze weekmakers verdampen door warmte (zon) waardoor er verkleuring ontstaat. Na 7 tot 10 jaar ziet u vergeling of vergrijzing van het materiaal. Schüco gebruikt tegenwoordig geen weekmakers meer, dus hoeft u zich geen zorgen te maken over verkleuring van uw kunststof kozijnen.

Moet ik kunststof kozijnen schilderen?

Nee. Daarover kunnen we heel kort en krachtig zijn. In tegenstelling tot hout blijven kunststof kozijnen hun kleur behouden. Zelfs na jaren. Daarnaast zijn kunststof kozijnen bestand tegen weersinvloeden en houtrot. Met name omdat dat laatste natuurlijk alleen bij houten kozijnen voorkomt. Bij kunststof kozijnen heeft u hier geen last van.

Volledige ontzorging van bestelling tot plaatsing

Kozijnen, deuren, schuifpuien, dakkapellen en gevelbekleding

Ambiant Kozijn is een gerenommeerd bedrijf dat al vele jaren innoveert in de kunststof gevelelementen industrie. De werkzaamheden van Ambiant Kozijn bestaan vooral uit het vervangen van houten kozijnen, ramen en deuren, maar ook schuifpuien, openslaande terrasdeuren en dakkapellen vervangen wij door kunststoftechniek.

Ambiant Kozijn voor de beste en volledige ontzorging

Garantie en service

U krijgt 10 jaar garantie op het kunststof en de kleurvastheid en 10 jaar garantie op montage en het HR++ glas. Dat de kunststoftechniek van Ambiant Kozijn een goede investering is, zal geen vraagstuk meer zijn. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij maken waar wat we u beloven. U mag ons, net als onze dealers, houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en value for-money.

Oftewel; met Ambiant Kozijn kunt u rekenen op kwaliteit en een alleszins passende prijs. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan mag u vertrouwen op onze buitengewone service.

Ambiant Kozijn