partner van Ambiant Kozijn voor duurzame energieoplossingen

Hoe het werkt

Stap 1

Vul uw contact gegevens in

Stap 2

Ontvang gratis advies en een offerte op maat

Stap 3

Volledige ontzorging van A tot Z

Onze uitgevoerde projecten door heel Nederland

Ambiant Kozijn werkt door heel Nederland aan woningen om deze te voorzien van de allernieuwste kunststoftechniek. Hieronder vindt u projecten die wij naar alle tevredenheid hebben uitgevoerd.

Partner van Geldplatform

GeldPlatform heeft een vergunning bij Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder Nr.12017571 voor het adviseren voor en bemiddelen in consumptief krediet.

Autoriteit Financiële Markten

AFM is een onafhankelijke gedragstoezichthouder en maakt zich sterk voor eerlijke en transparante financiële markten.

Klachteninstituut

GeldPlatform is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder aansluitingsnummer 300.012763.

Gratis financieringsplan

Al v.a. 1,5% rente met het Nationaal Warmtefonds

Nieuwe kunststof kozijnen financiert u op verschillende manieren. U kunt zelf investeren, kijken naar de mogelijkheden in uw hypotheek of een lening afsluiten. Geldplatform zet alles voor u op een rijtje in een gratis financieringsplan. Zo kunt u moeiteloos een keuze maken.

  • Alle expertise onder één dak
  • Gratis financieel advies
  • Vaste lage rente
  • Ook mogelijk bij bestaande leningen
  • Al v.a. 1.5% rente (looptijd 10 jaar)
  • Geen afsluitkosten of boete bij eerder aflossen
Gratis aanvragen

Tevreden klanten

Gebaseerd op 37 recensies
Sander Henten van
Sander Henten van
2021-06-01
Ondanks de koude periode zijn de werkzaamheden goed uitgevoerd. Deze jongens weten waar ze mee bezig zijn. De ruimtes waar gewerkt is worden schoon opgeleverd Zeer tevreden over de gehele gang van zaken . Top gedaan
robert Van Duijnkerker
robert Van Duijnkerker
2021-04-08
Onze Vve is bestaande uit 48 appartementen is afgelopen week voorzien van nieuwe kunststof kozijnen van Ambiant Kozijn bv, van begin tot de eind oplevering zijn we keurig begeleid en ontzorgt door deze firma, van powerpoint presentatie welke digitaal is gevoerd in deze corona tijd , tot het ondersteunen van de aanvraag van het energie warmtefonds is allemaal keurig verzorgt. Wij willen onze dank betuigen voor werkelijk een prachtig staaltje vakmanschap, wij hopen dat u uit de vele gegadigden die zich hebben gemeld tijdens de werkzaamheden verdere werkzaamheden mag gaan verrichten. Onze dankzegging namens het bestuur, Hartelijke Groet , R. Van Duijnkerker
Frank de Beer
Frank de Beer
2021-02-12
Vakmanschap zoals het bedoelt is. Zorgvuldig, goed advies, service met een hoofdletter S. Wij hebben Maurice en Jasper leren kennen als vakkundige adviseurs, die begrijpen dat nieuwe kozijnen zowel financieel als mede de look en feel van het huis voor mensen een grote stap zijn. Gelukkig zijn we met het eindresultaat. Dank hiervoor!
Jose Spin
Jose Spin
2020-11-13
Bij ons zijn kozijnen geplaatst van ambiant kozijnen. Wij zijn hier zeer tevreden over. Ook het plaatsen ging perfect. Vriendelijke jongens en hard werkend. Nadien werd alles netjes opgeruimd. En met het inmeten werd er met ons meegedacht wat wij zeer prettig vonden. De kozijnen zijn van klasse kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden Jaap en José Spin Enschede
Kees Verdoes
Kees Verdoes
2020-11-12
Geweldige ervaring met dit bedrijf uitvoering,transparantheid de montageploeg nalevering en de service. Komen afspraken na.alles netjes opgeruimd, keurig een dikke 10... Alles wordt degelijk gemonteerd en gerepareerd waar het nodig is..
ron zoutveldt
ron zoutveldt
2020-11-12
ik ben zeer tevreden over onze nieuwe kozijnen, dit bedrijf neemt de tijd en legt alles goed uit. Zoals de advisseur zij dat het zijn passie was zijn klanten te ontzorgen , eerlijk is eerlijk dat hebben ze waar gemaakt bij ons. we zijn vol lof over hoe het bij ons verlopen is. Heren bedankt voor de nette afwikkeling.
Lianne Halve
Lianne Halve
2020-11-08
Ik geef hun 5 sterren. Ik ben zeer tevreden over ambiant kozijn. Als je ergens mee zit kun je opbellen en hij helpt je. Alsbje als je iets niet snapt legt hij het je uit. Je word met alles erg goed geholpen. Zeer tevreden. Dus ik zeg echt een dikke aanrader.
wiliam stokkers
wiliam stokkers
2020-10-28
geweldige service hebben wij met dit bedrijf ervaren. De twentse nuchterheid waar we veel over gegrapt hebben met de adviesseur , maar oer degelijk proffesioneel en afspraak is afspraak bij dit bedrijf. Onze complimenten! Groeten Wiliam en anita
patrick meelte
patrick meelte
2020-07-16
top bedrijf , werken netjes en zeer goede service. dank voor alles en hier zoals beloofd de goede review ,dik verdiend!
cindy ter beeke
cindy ter beeke
2020-07-15
onze vve is keurig voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en nieuwe portiek deuren. Ook is het gehele traject prettig verlopen en werd er overal in meegedacht. Zelfs bij de aanvraag van het energie bespaar fonds hebben we volledige ondersteuning genoten. Wij zijn erg content en raden ambiant kozijn ten zeerste aan.

Ambiant Kozijn voor de beste en volledige ontzorging

Garantie en service

U krijgt 20 jaar garantie op het kunststof en de kleurvastheid en 10 jaar garantie op montage en het HR++ glas. Dat de kunststoftechniek van Ambiant Kozijn een goede investering is, zal geen vraagstuk meer zijn. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij maken waar wat we u beloven. U mag ons, net als onze dealers, houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en value for-money.

Oftewel; met Ambiant Kozijn kunt u rekenen op kwaliteit en een alleszins passende prijs. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan mag u vertrouwen op onze buitengewone service.

Ambiant Kozijn