Contact informatie

Wij staan iedere werkdag voor u klaar om antwoord te geven op vragen over onze kunststoftechniek. Neem telefonisch of via de mail contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij u terug!

Adres

 • Ambiant Kozijn BV Smirnoffweg 77602 RC Almelo

  Ambiant Kozijn BV Hendrik Figeeweg 1E2031 BJ Haarlem

 • E-mail

 • info@ambiantkozijn.nl

 • Direct antwoord op uw vraag

  Meest gestelde vragen

  Ik wil graag advies over het financieren van kunststof kozijnen

  Veel consumenten willen wel verduurzamen, maar hebben niet genoeg spaargeld om dit te betalen. Met de duurzaamheidsleningen van het Nationale Warmtefonds maken we verduurzaming voor iedereen toegankelijk. Via onze partner Geldplatform bieden wij gratis hulp bij de aanvraag van de Energiebespaarlening via het Nationaal Warmtefonds. 

  Hebben kunststof kozijnen onderhoud nodig?

  Kunststof kozijnen zijn niet vrij van onderhoud, maar onderhoudsarm. Het belangrijkste is het schoonmaken van de kozijnen. Met een vochtige zachte doek of spons en een sopje komt u een heel eind. Gebruik hierbij geen agressieve middelen en vermijd sponsen met een schuurlaag.

  Ik wil graag advies over financiering van kunststof kozijnen

  Ambiant Kozijn biedt kosteloos financieel advies op basis van jouw situatie. Als klant van Ambiant Kozijn word je van A tot Z geholpen in het proces. Hiervoor werken wij samen met onze partner Geldplatform. In samenwerking met hen geven we ook professioneel financieel advies indien gewenst.

  Wij staan voor u klaar!

  Stuur ons een e-mail

   Ambiant Kozijn