Volledige renovatie

  • Ambiant Kozijn werkt door heel Nederland aan allerlei projecten. Denk aan schuifpuien, dakkapellen en kozijnen volledig op maat.

  • Project omschrijving

    Deze tussenwoning van de familie Rozenboom uit Almelo ziet er als nieuw uit! Dankzij de kunststof kozijnen van Ambiant, de kunststof gevelbekleding en de kunststof voordeur en prachtige schuifpui, allen in dezelfde stijlvolle kleuren, kunnen zij er weer jarenlang tegenaan. Onderhoudsarm, met HR++ dubbel glas en met een hoge isolatiewaarde, wat voor een duurzame, energiezuinige keuze zorgt. Daar krijgt u zelfs 20 jaar garantie op!

    Vraag ons gratis financieringsplan aan

    Ambiant Kozijn biedt kosteloos financieel advies op basis van uw situatie. Als klant van Ambiant Kozijn wordt u van A tot Z geholpen in het proces. Hiervoor werken wij samen met onze partner Geldplatform. In samenwerking met hen geven we ook professioneel financieel advies indien gewenst.

    Wij zoeken naar de beste oplossing voor u. Heeft u bijvoorbeeld al een lening lopen? Wij kijken mee en kunnen advies geven over uw bestaande leningen. Daarnaast bieden wij hulp bij de aanvraag van de Energiebespaarlening via het Nationaal Warmtefonds. Geen vraag is ons te gek.