Onze diensten

Ambiant Kozijn is een gerenommeerd bedrijf dat al vele jaren innoveert in de kunststof gevelelementen industrie. De werkzaamheden van Ambiant Kozijn bestaan vooral uit het vervangen van houten kozijnen, ramen en deuren, maar ook schuifpuien, openslaande terrasdeuren en dakkapellen vervangen wij door onze kunststoftechniek.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair en dat heeft zo zijn redenen. Ze hebben namelijk veel voordelen teg...

Meer informatie

Tevreden klanten

Uitstekend
Gebaseerd op 64 recensies
J W
J W
2023-10-21
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden ik ben over het werk van Maurice. Het plaatsen van kozijnen in een woning is geen kleine taak, maar Maurice heeft het met een buitengewone professionaliteit en oog voor detail gedaan. Vanaf het eerste moment dat hij mijn woning betrad, tot het moment dat hij de laatste afwerkingen deed, was zijn toewijding aan kwaliteit duidelijk zichtbaar. De kozijnen die hij heeft geplaatst zijn niet alleen functioneel, maar ze hebben ook esthetisch gezien een enorme toegevoegde waarde aan mijn woning gegeven. Ze zijn sterk, duurzaam en prachtig afgewerkt. Maurice nam de tijd om te luisteren naar wat ik wilde, gaf advies waar nodig en zorgde ervoor dat alles volgens plan verliep. Als iemand die waarde hecht aan vakmanschap, was het een genot om Maurice aan het werk te zien. Hij werkt met passie, integriteit en een onfeilbare inzet om het beste eindresultaat te leveren. Ik zou hem zonder enige aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige kozijnen en een betrouwbare vakman. Bedankt, Maurice, voor het verrijken van mijn woning met je uitmuntende werk!
Wiebe Van lohuizen
Wiebe Van lohuizen
2023-10-04
Nadat Ambiat een paar jaar geleden bij kunstof kozijnen heeft geplaats naar aller tevredenheid, nu ook kozijnen en een voordeur geplaatst bij de woning van mijn dochter. Met hetzelfde geweldige resultaat. Een prima bedrijf met perfecte kwaliteit en service.
Jaap ruiter
Jaap ruiter
2023-09-22
Ben zeer tevreden over het contact, de afspraken en de afhandeling. Vragen, opmerkingen en klachten werden serieus genomen en naar behoren afgehandeld.
Henrie Visserman
Henrie Visserman
2023-09-15
Kozijnen vervanging door Ambiant Zorgvuldige voorlichting, advisering, meedenken in de behoefte van de klant, duidelijke offerte en er wordt snel gereageerd op vragen. Vervolgens wordt het geheel secuur ingemeten . De levering en montage was ook top. De monteurs van Serku Kunststof B.V. die de kozijnen hebben geplaatst zijn vakmensen die exact weten hoe ze het moeten aanpakken en alles perfect hebben gemonteerd en afgewerkt. Lichte beschadiging is direct zonder discussie aangenomen en volgens afspraak hersteld. Subsidie aanvraag wordt ook geregeld, Kortom een zorgvuldig compleet proces vanaf eerste contact t/m aflevering dat helemaal klopt en door zeer bekwame en vriendelijke mensen is uitgevoerd. Wil je kozijnen vervangen is Ambiant een echte aanrader die je volledig ontzorgd en kwaliteit levert
Mick A-Tjak
Mick A-Tjak
2023-09-06
Nadat ik een aantal jaren geleden de kozijnen had laten plaatsen bij mezelf van Ambiant, zijn er vorige week de kozijnen geplaats bij mijn moeder. Wat een verbetering. Monteurs waren top, alles bespreekbaar en niets te moeilijk. Ook het contact met Maurice Velders was super. Snel antwoord op mijn vragen en altijd meedenken, super.
Wybe Schelfhout
Wybe Schelfhout
2023-09-04
Maurice kwam via een vriend bij ons aan tafel. Met veel kennis kon hij onze wensen met wat aanpassingen realiseren. We zijn enorm blij met onze grote voordeur en nu openslaande achterdeuren. De kozijnen zijn goed geplaatst en met twee kiepramen voor de luchting van het huis in de warme zomeravonden. Er waren wat kleine afwerkingen nodig naderhand en ondertussen is dit allemaal opgelost. Al met al erg tevreden en zeker een aanrader door de goede service (ook achteraf) daarnaast over de kwaliteit van Shuco valt niet te twisten. Thanks Maurice!
Agnes Philips
Agnes Philips
2023-08-12
Ben zeer tevreden , afspraken goed nagekomen . Prima service. Fijne jongens die het hier gemaakt hebben echte vaklieden. Alles werd besproken en in goed overleg gedaan.
Jacob
Jacob
2023-07-22
Zeer tevreden met prijs/kwaliteit verhouding Schüco kozijnen, deuren en schuifpui. Montage snel en vakkundig gedaan en Maurice altijd bereikbaar en zijn enthousiasme is aanstekelijk en daardoor grote gunfactor.
Jacques Kramp
Jacques Kramp
2023-07-22
Redelijke prijs voor eerste kwaliteit kunststof kozijnen en deuren. Montage snel en vakkundig gedaan. Beleving van Maurice en gunfactor gaven de doorslag mede door nakomen afspraken en altijd bereikbaar.

Ambiant Kozijn voor de beste en volledige ontzorging

Garantie en service

U krijgt 20 jaar garantie op het kunststof en de kleurvastheid en 10 jaar garantie op montage en het HR++ glas. Dat de kunststoftechniek van Ambiant Kozijn een goede investering is, zal geen vraagstuk meer zijn. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij maken waar wat we u beloven. U mag ons, net als onze dealers, houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en value for-money.

Oftewel; met Ambiant Kozijn kunt u rekenen op kwaliteit en een alleszins passende prijs. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan mag u vertrouwen op onze buitengewone service.

Ambiant Kozijn