Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair en dat heeft zo zijn redenen. Ze hebben namelijk veel voordelen tegenover kozijnen van andere materialen. Hierdoor kiezen steeds meer mensen om hun woning te voorzien van kunststof kozijnen.

Hoe lang gaat kunststof mee?

Kunststof kozijnen gaan minimaal 50 jaar mee:

  • Behoeven nauwelijks onderhoud
  • Hoeven nooit geschilderd te worden
  • Behoeven nooit bescherming
  • Geen kans op houtrot

Dat zal een hoop geld moeten schelen!

Het lijkt net echt, op hout

Vindt u hout mooi, maar wilt u toch kunststof kozijnen? Geen probleem bij Ambiant Kozijn! Naast de standaard kleuren, wit en crème, zijn er nog vele andere kleuren mogelijk. De kozijnen zijn voorzien van een Renolit toplaag, ook wel (hout)nerfstructuur genoemd. Door een houtlook verbinding toe te passen, wordt het karakteristieke van een houten kozijn nagebootst. Dus wel de uitstraling, maar niet de lasten.

Zijn kunststof kozijnen veilig?

Het materiaal is brandvertragend, moeilijk ontvlambaar en zelfdovend. Bij eventuele inbraakpogingen versplintert het materiaal niet, zo sterk is het materiaal. Dit maakt het voor inbrekers een heel stuk moeilijker om binnen te komen. In combinatie met dubbel of driedubbel glas en een verstevigingsprofiel aan de binnenkant van de kozijnen, maakt het dat kunststof kozijnen zeer veilig zijn tegen inbraak.

 

Kunststof kozijnen kosten

Kosten van kunststof kozijnen zijn een belangrijk aspect bij uw keuze voor het materiaal van uw nieuwe kozijnen. Dat begrijpen wij en daarom adviseren wij u graag over de voordelen van kunststof kozijnen en besparingen die u hiermee kunt realiseren.

Waarom de aanschafkosten niet op de website?

De aanschafkosten van kunststof kozijnen verschillen per woning en zijn afhankelijk van uw wensen en eisen. Afhankelijk van uw uitvoering hangt er een andere prijskaartje aan. Om te zorgen dat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan, kiezen wij ervoor om vrijblijvend bij u langs te komen voor een adviesgesprek en een offerte op maat te maken. Zo kunnen wij de situatie ter plekke beoordelen en ervoor zorgen dat de aanschafkosten ook echt overeen komen met de door ons opgestelde prijsopgave. Hierbij houden we rekening met al uw wensen en mogelijkheden van uw woning, zodat we een echt passende prijs af kunnen geven.

Hoe betaal ik het?

Zelf investeren of financieren? Via het financieringsplan is uw woning al voorzien van kunststof kozijnen vanaf een klein bedrag per maand. Dit is inclusief montage op kunststof stelkozijnen, HR++ glas en volledige afwerking binnen en buiten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning?

Vraag een adviesgesprek aan!

Een aantrekkelijke rente, hoe kan dat?

De Energiebespaarlening wordt verstrekt uit het Nationaal Warmtefonds. Dit fonds is de opvolger van het Nationaal Energiebespaarfonds, destijds opgericht na het Energieakkoord om de verduurzaming van de woningvoorraad te versnellen. Niet alleen om in Nederland minder energie te verbruiken, maar ook voor een duurzame woningvoorraad en meer werkgelegenheid.

Subsidie, fiscaal voordeel, aantrekkelijk lenen en zelf investeren. Geldplatform partner van Ambiant kozijn zet alles voor u op een rijtje in uw gratis financieringsplan. Zo maakt u moeiteloos een keuze.

Energiebespaarlening ook voor VvE’s

De Energiebespaarlening is beschikbaar voor particuliere woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaars (VvE). Als u in een appartementencomplex woont met een Vereniging van Eigenaars kunt u de Vereniging attenderen op deze mogelijkheid.

Recente projecten