Kunststof deuren

Wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsarme voordeur, achterdeur, balkondeur of openslaande tuindeur. Wij zorgen ervoor dat u met het juiste advies de juiste keuze maakt. Vooral een keuze die het beste bij u past. Behalve sterk isolerend zijn al onze deuren onderhoudsarm, inbraakwerend en duurzaam, oftewel recyclebaar.

Verschil tussen kunststof en hout

Onze deuren zijn niet van hout gemaakt, maar van kunststof. Als we u dit niet hadden verteld, had u het wellicht niet eens gezien. Doordat de kozijnen in vele verschillende kleuren/structuren verkrijgbaar zijn, een gelijkliggende aanslag hebben en voorzien zijn van een rechte hoekverbinding (indien gewenst) is het verschil met hout met het blote oog niet waar te nemen. Zelfs de scharnierkapjes zijn in kleur leverbaar.

Het grootste verschil tussen een houten en kunststof deur is dat kunststof niet gevoelig is voor weersinvloeden. Hout is kenmerkend door het klemmen en kraak door het opzuigen van water. Vooral als de houten deuren al wat ouder zijn, ontstaan kieren waardoor de isolatiewaarde ver te zoeken is. Boven is het voor inbrekers erg gemakkelijk om er een koevoet tussen te steken.

Houd inbrekers buiten de deur

Het mooie van kunststof is dat dit materiaal niet reageert op vocht of kou. Onze deuren zijn gemaakt op basis van Schüco-profielen die we in de fabriek van Schüco rondom wordt versterkt met staal. Door dit te doen, wordt het eenvoudiger om inbrekers (én zelfs tocht) buiten de deur te houden. Al onze buitendeuren zijn standaard voorzien van SKG**+ anti-kerntrekbeveiligend deurbeslag. Zelfs de inbraakmethode kerntrekken is hierdoor niet mogelijk.

Infomeer ook naar onze unieke Buva onderdorpels. Deze lijken op natuursteen, maar zijn van kunststof. Met bijbehorende prijs en isolatiewaarde natuurlijk.

Heerlijk onderhoudsarm

Kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien zijn onderhoudsarm. Dat betekent dat u nooit meer hoeft te schilderen. Ze stralen na 30 jaar nog net zo mooi als op de eerste dag. Het enige wat u hoeft te doen, is ze af en toe schoonmaken met een vochtige doek. Dus waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Recente projecten