Schuifpuien

Een kunststof schuifpui creëert de ideale doorgang naar uw tuin. U wandelt eenvoudig van binnen naar buiten en andersom. De hoeveelheid glas zorgt voor een prachtige, open look. Afhankelijk van wat u met uw woning wilt, kiest u in het algemeen voor een hefschuifpui. Bijvoorbeeld in de easyline serie of uit de living serie.

Isolerende en onderhoudsarme schuifpui

Het voordeel van een hefschuifpui ten opzichte van een openslaande tuindeuren is de ruimtebesparing die het oplevert. Het ene deel schuift over het andere deel. Dit kan in twee, drie of zelfs vier delen. Hoe meer delen er aanwezig zijn, hoe meer licht er binnenvalt.

Onze Ambiant kozijn schuifpuien zijn van de hoogste kwaliteit. Welke pui u ook kiest, ze zijn allemaal gemaakt door Schüco. Dit zijn sterk isolerende profielen die rondom versterk zijn met staal. Naast het feit dat deze isolerend zijn, zijn ze ook inbraakpreventief. Het hang- en sluitwerk is bij ons standaard voorzien van de juiste beveiliging om inbrekers te weren.

Sterk isolerende schuifpui

Wanneer u duurzaam en neutraal wilt wonen, vraag dat om extra isolatie. Bijvoorbeeld om tocht en vocht buiten de deur te houden. Onze partner Schüco ontwikkelt daarom oersterke isolerende schuifpuien. Deze sterkte combineren wij met het beste HR++ glas. Zo creëren wij een zeer lage U-waarde. Hoe lager deze waarde, hoe beter er een isolerende werking ontstaat. Kortom: de schuifpui van de toekomst. Wij voorzien onze schuifpui daarnaast van lichte bediening, zodat deze op latere leeftijd nog steeds eenvoudig in gebruik is.

Het is wel zo fijn als het kunststof materiaal past bij de stijl van uw woning. Daarom heeft u de keuze uit verschillende kleuren en structuren. Zo kunt u uw kunststof schuifpui exact op hout laten lijken dankzij de nieuwste innovaties. Het grote voordeel hiervan is dat u uw schuifpui nooit meer hoeft te schilderen. De kozijnen maakt u eenvoudig schoon met een vochtige doek. Dat is niet alleen ontzettend makkelijk. Duurzaamheid staat bij ons centraal.

Kies vooral de schuifpui die past bij uw woning en situatie. Denk aan:

  • Een hefschuifpui betekent eerst heffen dan schuiven. U heft de hendel iets omhoog en schuift vervolgens soepel de pui open.
  • Een kiepschuifpui kan zowel kiepen als schuiven. De kiepstand is uw ventilatiestand.
  • Een parallelschuifpui opent u van links naar rechts of van rechts naar links. Een parallelschuifpui staat in de eigen geleiding.

Vraag een adviesgesprek aan en wij kunnen u adviseren wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Recente projecten