kun_img

Schüco kunststof kozijnen alleen van de beste kwaliteit

Ambiant Kozijn heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van kwalitatieve kunststof kozijnen. Wij willen alleen het beste voor uw woning. Daarom is het topmerk Schüco onze vaste leverancier.

Schüco kozijnen en deuren zorgen voor een top resultaat waar jarenlang van genoten kan worden. Deze kunststof kozijnen en deuren zijn leverbaar in veel verschillende stijlen en uitvoeringen. Voor elke bouwstijl, modern of authentiek, leveren we een passende oplossing. Ambiant Kozijn denkt hierin graag met u mee.

Onze diensten

Ambiant Kozijn is een gerenommeerd bedrijf dat al vele jaren innoveert in de kunststof gevelelementen industrie. De werkzaamheden van Ambiant Kozijn bestaan vooral uit het vervangen van houten kozijnen, ramen en deuren, maar ook schuifpuien, openslaande terrasdeuren en dakkapellen worden vervangen door kunststoftechniek.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig erg populair en dat heeft zo zijn redenen. Ze hebben namelijk veel voordelen teg...

Kunststof deuren

Wanneer u op zoek bent naar een onderhoudsarme voordeur, achterdeur, balkondeur of openslaande tuindeur. Wij zorgen e...

Schuifpuien

Een kunststof schuifpui creëert de ideale doorgang naar uw tuin. U wandelt eenvoudig van binnen naar buiten en ander...

Dakkapel

Wat is de meest logische keuze wanneer u de zolder van uw woning wilt verruimen? Een dakkapel! Het plaatsen van een d...

fin_img

Gratis financieringsplan

Nieuwe kunststof kozijnen financiert u op verschillende manieren. U kunt zelf investeren, kijken naar de mogelijkheden in uw hypotheek of een lening afsluiten. Denk bijvoorbeeld aan een 2e hypotheek of het Nationaal Warmtefonds.

Bent u benieuwd naar de financieringsmogelijkheden voor nieuwe kunststof kozijnen? Onze partner Geldplatform heeft een AFM-vergunning en neemt vrijblijvend contact met u op om de verschillende mogelijkheden met u te bespreken.

Voordelen kunststof kozijnen

Er zijn vele voordelen van kunststof kozijnen waarvan u de meeste vast al wel kent. Kunststof kozijnen zorgen voor een waardevermeerdering van uw woning, betere isolatie en dus lagere energiekosten. Daarnaast is kunststof onderhoudsarm en zeer inbraakpreventief! Kunststof kozijnen zijn dus zeker een goede investering.

Waarom kiezen voor Ambiant kozijn?

Demontage van alle oude elementen

Afwerking tot in de puntjes

Montage van alle nieuwe kunststof elementen

Vensterbanken op gewenste formaat

HR++ glas 1.1 gevuld met het edelgas argon

Insecten horren voor alle draai/kiep ramen

Afvoeren van alle oude materialen

Vrije keuze in kleur en indeling bij inmeting

Ons nieuwste werk

Tevreden klanten

Uitstekend
Gebaseerd op 37 recensies
Sander Henten van
Sander Henten van
2021-06-01
Ondanks de koude periode zijn de werkzaamheden goed uitgevoerd. Deze jongens weten waar ze mee bezig zijn. De ruimtes waar gewerkt is worden schoon opgeleverd Zeer tevreden over de gehele gang van zaken . Top gedaan
robert Van Duijnkerker
robert Van Duijnkerker
2021-04-08
Onze Vve is bestaande uit 48 appartementen is afgelopen week voorzien van nieuwe kunststof kozijnen van Ambiant Kozijn bv, van begin tot de eind oplevering zijn we keurig begeleid en ontzorgt door deze firma, van powerpoint presentatie welke digitaal is gevoerd in deze corona tijd , tot het ondersteunen van de aanvraag van het energie warmtefonds is allemaal keurig verzorgt. Wij willen onze dank betuigen voor werkelijk een prachtig staaltje vakmanschap, wij hopen dat u uit de vele gegadigden die zich hebben gemeld tijdens de werkzaamheden verdere werkzaamheden mag gaan verrichten. Onze dankzegging namens het bestuur, Hartelijke Groet , R. Van Duijnkerker
Frank de Beer
Frank de Beer
2021-02-12
Vakmanschap zoals het bedoelt is. Zorgvuldig, goed advies, service met een hoofdletter S. Wij hebben Maurice en Jasper leren kennen als vakkundige adviseurs, die begrijpen dat nieuwe kozijnen zowel financieel als mede de look en feel van het huis voor mensen een grote stap zijn. Gelukkig zijn we met het eindresultaat. Dank hiervoor!
Jose Spin
Jose Spin
2020-11-13
Bij ons zijn kozijnen geplaatst van ambiant kozijnen. Wij zijn hier zeer tevreden over. Ook het plaatsen ging perfect. Vriendelijke jongens en hard werkend. Nadien werd alles netjes opgeruimd. En met het inmeten werd er met ons meegedacht wat wij zeer prettig vonden. De kozijnen zijn van klasse kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden Jaap en José Spin Enschede
Kees Verdoes
Kees Verdoes
2020-11-12
Geweldige ervaring met dit bedrijf uitvoering,transparantheid de montageploeg nalevering en de service. Komen afspraken na.alles netjes opgeruimd, keurig een dikke 10... Alles wordt degelijk gemonteerd en gerepareerd waar het nodig is..
ron zoutveldt
ron zoutveldt
2020-11-12
ik ben zeer tevreden over onze nieuwe kozijnen, dit bedrijf neemt de tijd en legt alles goed uit. Zoals de advisseur zij dat het zijn passie was zijn klanten te ontzorgen , eerlijk is eerlijk dat hebben ze waar gemaakt bij ons. we zijn vol lof over hoe het bij ons verlopen is. Heren bedankt voor de nette afwikkeling.
Lianne Halve
Lianne Halve
2020-11-08
Ik geef hun 5 sterren. Ik ben zeer tevreden over ambiant kozijn. Als je ergens mee zit kun je opbellen en hij helpt je. Alsbje als je iets niet snapt legt hij het je uit. Je word met alles erg goed geholpen. Zeer tevreden. Dus ik zeg echt een dikke aanrader.
wiliam stokkers
wiliam stokkers
2020-10-28
geweldige service hebben wij met dit bedrijf ervaren. De twentse nuchterheid waar we veel over gegrapt hebben met de adviesseur , maar oer degelijk proffesioneel en afspraak is afspraak bij dit bedrijf. Onze complimenten! Groeten Wiliam en anita
patrick meelte
patrick meelte
2020-07-16
top bedrijf , werken netjes en zeer goede service. dank voor alles en hier zoals beloofd de goede review ,dik verdiend!
cindy ter beeke
cindy ter beeke
2020-07-15
onze vve is keurig voorzien van nieuwe kunststof kozijnen en nieuwe portiek deuren. Ook is het gehele traject prettig verlopen en werd er overal in meegedacht. Zelfs bij de aanvraag van het energie bespaar fonds hebben we volledige ondersteuning genoten. Wij zijn erg content en raden ambiant kozijn ten zeerste aan.

Ambiant Kozijn voor de beste en volledige ontzorging

Garantie en service

U krijgt 20 jaar garantie op het kunststof en de kleurvastheid en 10 jaar garantie op montage en het HR++ glas. Dat de kunststoftechniek van Ambiant Kozijn een goede investering is, zal geen vraagstuk meer zijn. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij maken waar wat we u beloven. U mag ons, net als onze dealers, houden aan onze kernwaarden eerlijkheid, betrouwbaarheid en value for-money.

Oftewel; met Ambiant Kozijn kunt u rekenen op kwaliteit en een alleszins passende prijs. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan mag u vertrouwen op onze buitengewone service.

Ambiant Kozijn